Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Ο Δήμος Εορδαίας ευχαριστεί θερμά όσους συμμετείχαν εθελοντικά στο διήμερο στειρώσεων για τις δεσποζόμενες γάτες και δεσποζόμενους σκύλους

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ –ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του εγκεκριμένου Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων του Δήμου Εορδαίας, ο Δήμος διοργάνωσε διήμερο στειρώσεων για τις δεσποζόμενες γάτες και δεσποζόμενους σκύλους ευπαθών ομάδων και των σκύλων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη φύλαξη ποιμνίων (ποιμενικών) από εθελοντές κτηνίατρους το Σάββατο 06 Ιουλίου 2024 και τη Κυριακή 07 Ιουλίου 2024 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δημοτικού καταφυγίου.

Η δράση υλοποιήθηκε με σκοπό τη μείωση των γεννήσεων αδέσποτων ζώων και ως επακόλουθο τη μείωση του αριθμού των αδέσποτων ζώων στην επικράτεια του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε θερμά, για την πολύτιμη βοήθειά τους που προσφέρθηκε ακούραστα και εθελοντικά:

1. Τον συντοπίτη μας κτηνίατρο κ. Αλέξανδρο Κονδυλίδη,
2. την συντοπίτισσά μας κτηνίατρο κα Ευαγγελία Τσατάνη
3. την συντοπίτισσά μας κτηνίατρο κα Νίκη Σκουμπουρδή
4. όλο το προσωπικό που έχει τη φροντίδα για την επιμέλεια και την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του δημοτικού καταφυγίου

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρεία «MARKET SERVICE» – Λαζούλας Π. Μον. ΕΠΕ (ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΑ – ΔΙΑΝΟΜΕΣ) για την ευγενική χορηγία φιαλών νερού στο δημοτικό καταφύγιο, για την υπερκάλυψη των αναγκών σε πόσιμο νερό κατά τη διάρκεια του διημέρου, καθώς και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την δωρεάν παροχή των κτηνιατρικών υπηρεσιών στα ζώα συντροφιάς τους.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου υλοποιήθηκαν οι κτηνιατρικές πράξεις σε τριάντα (30) σκύλους και δέκα έξι (16) γάτες που ανήκαν στις κατηγορίες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς ευπαθών ομάδων, φύλαξης ποιμνίων και αδέσποτων ζώων.

Previous Διακήρυξη δημοπρασίας του δημοτικού χώρου για την εκμίσθωση και εγκατάσταση Λούνα Παρκ, στα πλαίσια της διεξαγωγής της ετήσιας παραδοσιακής εμποροπανήγυρης 2024, στην Δ.Κ. Πτολεμαΐδας.

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος